към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД
Facebook Yuotube

НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ

в лазерна хирургия на аденом на простатата

Лазерът осигурява безкръвност и безопасност на операцията, намалява следоперативната грижа и съкращава периода за възстановяване. Той е най-съвременното средство в медицината и в частност в урологията – най-бързо развиващата се технологично медицинска специалност.

Лазерна хирургия на аденом на простатата

КАК ГО ПРАВИМ

с най-мощния в света лазер
Тулиум 200 вата

За пръв път хирургически лазер обединява в едно предимствата на всички съществуващи лазерни системи. Комбинира позитивите на всички познати към момента лазери и ги надгражда, за да може с гордост да бъде възприеман като качествено нов стандарт в лечението на аденома на простатата.

Тулиум лазер – нова ера в простатната хирургия

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

за грижа и профилактика на простатата

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА
НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ
в София, Варна и Стара Загора

Включва: консултация с уролог,
измерване обема на жлезата,
измерване на остатъчна урина,
изследване на туморен маркер ПСА

грижа и профилактика на простатата

ЗАЩО ТУЛИУМ ЛАЗЕР?

ЗАЩО ТУЛИУМ ЛАЗЕР?НАЙ-МОЩНИЯТ В СВЕТА ЛАЗЕР ЗА УВЕЛИЧЕНА ПРОСТАТА Е В БЪЛГАРИЯ – ТУЛИУМ 200 ВАТА. НЕСРАВНИМА СИЛА И ВОДЕЩА ПРЕЦИЗНОСТ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ САМО В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЛЕЙЗЪР МЕД.

Мощността е основен фактор за скъсяване на продължителността на операцията и времето на пациента под упойка. Също така тя дава възможността да се изпаряват всякакви обеми на простатната жлеза. За простатната хирургия Тулиум 200 вата е не само еволюция в областта на лазерните системи, а еволюция в максимално усъвършенстваната система Тулиум.
ТУЛИУМ Е НАЙ-НОВАТА И МАКСИМАЛНО УСЪВЪРШЕНСТВАНА ЛАЗЕРНА СИСТЕМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА УВЕЛИЧЕНА ПРОСТАТА. Той позволява еднакво добре да се извършват 2-те основни техники в лазерната хирургия на простатата – вапоризация (изпаряване) при малък обем на простатата и енуклеация (изрязване) при голям обем. Това на практика съществено съкращава времето на операцията и престоя под упойка, независимо от размера на простатата. Освен това Тулиум е изключително ценен за хирурга - след процедурата, за разлика от други лазерни операции, винаги остава материал от простатата, който се изследва от патолог за наличие на злокачествени клетки. По този начин пациентът е напълно защитен от нежелани рискове. Също така Тулиум лазер с отличните си резултати няма аналог и при други урологични проблеми като тумор на пикочния мехур, стриктури (стеснение) на уретрата и камъни в пикочната система.

 

В СРАВНЕНИЕ С ОСТАНАЛИТЕ ЛАЗЕРИ ТУЛИУМ СЕ ОТЛИЧАВА С:

• водеща прецизност заради най-ниската си степен на проникване в тъканите – само 0,2 мм. Към момента няма друг лазер, който да е по-безрисков към околните тъкани. Дълбочина на проникване в тъканта на простатата

• по-малка загуба на кръв

• по-бързо възстановяване

• по-кратка следоперативна грижа

• намален период за катетризация

• безопасност и отлична възможност за спиране на налично кървене

• подходящ за пациенти на антикоагулантна терапия.

 

Консултациите в България за лечение с Тулиум лазер се провеждат само в ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА® към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД.