към медицински център БОДИМЕД

НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ

в лазерна хирургия на аденом на простатата

Лазерът осигурява безкръвност и безопасност на операцията, намалява следоперативната грижа и съкращава периода за възстановяване. Той е най-съвременното средство в медицината и в частност в урологията – най-бързо развиващата се технологично медицинска специалност.

Лазерна хирургия на аденом на простатата

КАК ГО ПРАВИМ

с Тулиум лазер – нова ера в простатната хирургия

За пръв път хирургически лазер обединява в едно предимствата на всички съществуващи лазерни системи. Комбинира позитивите на всички познати към момента лазери и ги надгражда, за да може с гордост да бъде възприеман като качествено нов стандарт в лечението на аденома на простатата.

Тулиум лазер – нова ера в простатната хирургия

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

за грижа и профилактика на простатата

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА
НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ

Включва: консултация с уролог,
измерване на обема на жлезата,
измерване на остатъчна урина,
изследване на туморен маркер ПСА

грижа и профилактика на простатата

Добре дошли

С огромно удоволствие ви представяме новото звено на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „БОДИМЕД” за лазерна урология – СЕКТОР ЗА ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА. Вярваме, че то ще отговори на вашите потребности за модерна и качествена медицина в България. Приветстваме ви на нашия уебсайт. Тук ще получавате винаги актуална информация за последните медицински открития в областта на лазерната урология, както и за натрупания ни опит. Ще се радваме на постоянна обратна връзка с вас.

екип от специалисти

РАБОТИМ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Работим за вашето здравеМожете да разчитате на нас при проблеми с простатата (простатит, доброкачествена хиперплазия или карцином) и нарушения в уринирането (затруднено уриниране, често уриниране, изпускане на урина). Медицинският ни екип е с безупречна подготовка и с висока степен на професионална квалификация.

Профилактика на простатата

Форма за контакт
* задължителни полета

Благодарим Ви, че се свързахте с нас.
Ще ви отговорим при първа възможност!

Затвори