към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД
Facebook Yuotube

НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ

в лазерна хирургия на аденом на простатата

Лазерът осигурява безкръвност и безопасност на операцията, намалява следоперативната грижа и съкращава периода за възстановяване. Той е най-съвременното средство в медицината и в частност в урологията – най-бързо развиващата се технологично медицинска специалност.

Лазерна хирургия на аденом на простатата

КАК ГО ПРАВИМ

с най-мощния в света лазер
Тулиум 200 вата

За пръв път хирургически лазер обединява в едно предимствата на всички съществуващи лазерни системи. Комбинира позитивите на всички познати към момента лазери и ги надгражда, за да може с гордост да бъде възприеман като качествено нов стандарт в лечението на аденома на простатата.

Тулиум лазер – нова ера в простатната хирургия

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

за грижа и профилактика на простатата

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА
НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ
в София, Варна и Стара Загора

Включва: консултация с уролог,
измерване обема на жлезата,
измерване на остатъчна урина,
изследване на туморен маркер ПСА

грижа и профилактика на простатата

ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТАТАТА

ПРОФИЛАКТИКАТА НА ПРОСТАТАТА Е НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА ЗА МЪЖА НАД 50

ПРОФИЛАКТИКА НА ПРОСТАТАТАМъжете след 50 следва да се самонаблюдават и да бъдат активни още при първите отклонения в процеса на уриниране. Не подценявайте оплаквания като често уриниране, трудност при започване на уриниране, болка и парене, отслабена и неописваща дъга струя на урината, отделяне на урината на капки! Ежегодната консултация с уролог е пътят да се избегнат хронични заболявания в бъдеще. Камъни в пикочния мехур, инфекции в уринарната система или бъбречно увреждане са само част от евентуалните проблеми, които могат да възникнат в резултат на нарушенията в уринирането.

В ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА® към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД сме убедени, че профилактиката трябва да е освен качествена, и достъпна. Затова на нашите пациенти предлагаме ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Прегледът вкючва разширен пакет от изследвания, за да имаме пълната картина на състоянието на мъжа:

• консултация с уролог

• измерване на обема на жлезата

• измерване на остатъчна урина

• изследване на туморен маркер ПСА

уголемяване на простататаМилиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания, свързани с уголемяването на простатата. Това доброкачествено състояние настъпва, когато тъканта на простатата започва да расте - бавно, но непрекъсващо. Излишната тъкан блокира уретрата (тръбата, през която се отделя урината, възпрепятства нормалното изпразване на пикочния мехур и се стига до напъни при уриниране. Въпреки, че групата на засегнатите мъже е огромна, има и такива, които до дълбока старост живеят в пълен комфорт и без никакви проблеми в уринирането.

 

ЛЕЧЕНИЕТО НА ПРОСТАТАТА ПРОТИЧА ПО 2 ОСНОВНИ ЛИНИИ: медикаментозна терапия или операция на простатата. Лазерната хирургия се намесва, когато възможностите за медикаментозно лечение са изчерпани и се препоръчва оперативно лечение.

Ако се наложи оперативно лечение на простатата, днес съществуват редица методи. Тулиум лазер в световен мащаб се възприема като съвършена технология, която дава възможност за максимално бързо възстановяване и по-добро качество на живот. Той притежава дължина на вълната, която позволява идеално и прецизно премахване на аденома на простатата посредством всички познати лазерни техники. Това води до моментално облекчаване на оплакванията и липса на усложнения.

 

Консултациите в България за лечение с Тулиум лазер се провеждат само в ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА® към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД.