към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД
Facebook Yuotube

НИЕ СМЕ СПЕЦИАЛИСТИ

в лазерна хирургия на аденом на простатата

Лазерът осигурява безкръвност и безопасност на операцията, намалява следоперативната грижа и съкращава периода за възстановяване. Той е най-съвременното средство в медицината и в частност в урологията – най-бързо развиващата се технологично медицинска специалност.

Лазерна хирургия на аденом на простатата

КАК ГО ПРАВИМ

с най-мощния в света лазер
Тулиум 200 вата

За пръв път хирургически лазер обединява в едно предимствата на всички съществуващи лазерни системи. Комбинира позитивите на всички познати към момента лазери и ги надгражда, за да може с гордост да бъде възприеман като качествено нов стандарт в лечението на аденома на простатата.

Тулиум лазер – нова ера в простатната хирургия

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

за грижа и профилактика на простатата

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА
НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ
в София, Варна и Стара Загора

Включва: консултация с уролог,
измерване обема на жлезата,
измерване на остатъчна урина,
изследване на туморен маркер ПСА

грижа и профилактика на простатата

НОВИНИ

От януари 2015 г. МЦ Лейзър Мед приема пациенти в третия си филиал в страната – гр. Стара Загора, ул. „Ген. Столетов“ 25.

 

МЦ Лейзър Мед на нов адрес в София - в историческия център на града. Очакваме Ви на ул. "Бачо Киро" 28.

 

ЛЕЙЗЪР МЕДЛЕЙЗЪР МЕД–ЦЕНТЪР ЗА ЛАЗЕРНА МЕДИЦИНА е новото име на МЦ Бодимед. В София и Варна. Разширяваме дейността си в областта на женската урология с нов ЦЕНТЪР ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТАЗОВО ДЪНО. Бързо решение с траен резултат за жени с неволно изпускане на урина след кихане, кашляне, ставане; пролапс (смъкване) на тазови органи или отпуснатост на тазовата мускулатура.

 

слинг-операцииЗа жени с неволно изпускане на урина – възстановителни слинг-операции. Проблемът се наблюдава при напрежение в коремните мускули след кихане, кашляне или при рязко ставане. Практика в МЦ ЛЕЙЗЪР МЕД са бързите и безкръвни интервенции, при които в малкия таз се поставя слинг (лента) от висококачествен биосъвместим материал. Целта е без странични ефекти да се коригира положението на уретрата (пикочния канал) и да се създаде условие за нормално уриниране, без изпускане, така че жената постоянно да се усеща суха. За поставяне на слинг може да се консултирате в София. Прегледът включва: консултация с уролог, ултразвуково изследване на долните уринарни пътища, измерване на остатъчна урина и изследване на урина 10 показателя.

 

Тулиум 200 ватаНай-мощният в света лазер за увеличена простата е в България – Тулиум 200 вата. Несравнима сила и водеща прецизност е на разположение само в медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД. Мощността е основен фактор за скъсяване на времетраенето на операцията и времето на пациента под упойка. Също така тя дава възможността да се изпаряват всякакви обеми на простатната жлеза. За простатната хирургия Тулиум 200 вата е не само еволюция в областта на лазерните системи, а еволюция в максимално усъвършенстваната система Тулиум.

 


Хармоничен ножХармоничен нож бе използван по време на лапароскопска хирургия при пациенти с рак на простатата. Той гарантира точност при проникването, спира кървенето още с възникването му и щади тъканите.

 


 


д-р Илия КалчевД-р Илия Калчев представи 3 доклада на тема лазерна урология пред колегите на 18-ия Национален симпозиум по урология в гр. Сандански.
Те са свързани с опита му както с Тулиум лазер, така и в сравнение с други лазерни системи, използвани у нас.

 

 


PCA3PCA 3 - тест заменя биопсията при съмнения за карцином на простатата. Той е най-малко травматичното изследване. Вместо вземане на тъкан от жлезата посредством игла се провежда тест с урина.

 

новиниСЕКТОРЪТ ЗА ЛАЗЕРНА ХИРУРГИЯ НА ПРОСТАТАТА към медицински център ЛЕЙЗЪР МЕД представя за първи път в България възможностите на Тулиум лазер – последен модел лазерна система за операция при аденом на простатата. Всеки пациент може да се възползва от специалното предложение за грижа и профилактика на простатата: ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ.

Записванията се организират на тел. 02 4 760 760